• Vilde Jørdre Øybekk
  • Guro Stenhammer Aanerød
  • Torkel Torve

Vilde Jørdre Øybekk

Ås

– Jeg studerer miljø og naturressurser ved NMBU i Ås, og jeg vil prøve å rekruttere flere til å studere realfag og naturrelaterte studier. Samtidig er det morsomt å engasjere barna her.

Guro Stenhammer Aanerød

Oslo

– Det er fint å vise barna hvor gøy det er å være ute, og det er mye man kan gjøre i friluft. Vi kan også vise at man ikke trenger mobil eller data for å ha det gøy. Men det blir nok litt snikspilling på senga for noen her.

Torkel Torve

Stange

– Det er en annerledes uke, og det er en god mulighet til og med å få betalt for å være på hyttetur. Det er et godt opplegg med energifulle unger. Det kommer mange gullkorn, og det er gøy å være med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.