På Mæhlumsløkka og Ajer i Hamar er det en utfordring å finne ut hvilken veg man skal kjøre for å komme fram. Omfattende arbeider i Ringgata, en av byens mest trafikkerte gater, er grunnen. 

* I kveld har kommunen og Statens vegvesen invitert til informasjonsmøte. Der skal de fortelle at i dette området vil det nå bli stengt for gjennomkjøring. Hvor skal man da kjøre? Vår medarbeider Thomas Tolfsen-Strandby er på møtet og forteller deg hva som skjer.

* Prat om veger blir det også når Nye Veier møter politikerne i Ringsaker tidlig i dag. Der blir det helt sikkert snakk om lys på nye E6, endret løsning for krysset i Moelv. Vår medarbeider Jo Kjetil Heggelund er med på møtet og forteller deg hva som skjer.

* Går det an å bruke mattetimene til å planlegge Interrail-tur? Tja, ikke vet vi, men elevene på Prestrud bruker nettopp mattetimene til dette.  Hvordan de gjør det? Ikke vet vi, men vår medarbeider Asgeir Høimoen er med elevene i dag for å se hvordan de planlegger.

* Forbrukerrådet holder pressekonferanse om forbrukertrender. På programmet: For første gang er klagestatistikk for hele forbrukerområdet i Norge samlet – hva er det norske forbrukere med plages mest med? Sårbare boligkjøpere, hvilke utfordringer står vi overfor? Følg med på h-a.no så får du vite mer.

* Storhamar-spillerne slikker sårene etter å ha tapt første match-puck mot Sparta. I morgen har begge lagene kniven på strupen. Da er det vinn eller forsvinn. Vårt hockeyteam gir deg i løpet av dagen en rapport om hva Storhamar-spillerne gjør for å slippe å dra på sommerferie før helga...

* Brumunddal blir mer og mer urban. Folk flytter fra bygda og inn til byen. Derfor bygges det stadig flere leiligheter i sentrum. HA har satt fokus på urbaniseringen av stasjonsbyen. I dag kommer vår medarbeider Jo Kjetil Heggelund med mer om det som skjer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.