• PAR I HJERTER: Svein Kåre og Mildrid Rydland fra Hamar.
    FOTO: PRIVAT


- Litt gudfeldig tenkte jeg for moro skyld at dette var en hilsen til oss via stjernene på himmelen og hjertene på jorden. Men jeg tror nok at avisbudet er "helten" i dette eventyret.

Det sier Svein Kåre Rydland til HA.

Han tror - litt spøkefull - at det fantastiske flotte mønsteret kan ha noe med det faktum at både han og fru Mildrid feirer 70 år i disse dager.

Bildet tyder på at de to hjertene - tett sammenvevd som i den beste kjærlighetsromanen - er lagd av hjulene på avisbudets bil.

- Hvordan oppsto avtrykket?

- Jeg tror det skyldes at varmt vær har tørket opp overflaten på grusen. Da bilen kom ble den underliggende fuktigheten presset opp og avtrykket oppstod. Det sto seg bare en kort tid. Heldigvis fikk jeg tatt bilde, sier Svein Kåre Rydlan.

- Du tror avisbudet er helten?

- Jeg håper det, men etter å ha studert avisbudets kjøremønster i bil cirka klokken 02.35 i natt, er jeg ikke like sikker. Det kan også ha vært postbilen - og postmannen - som er «kunstneren». Men la gjerne avisbudet alene fortjene hederen, sier Rydland og legger til:

- Vi har vært abonnenter på HA siden 1971. Derfor kan gjerne avisbudet få æren....


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.