Ingrid Austeng Wennersgaard (31) og Magnar Wennersgaard (33) byttet fredag inn en koffert de hadde fått i julegave. Det Magnar ikke visste var at konas andel av julegavene fra hans familie fortsatt lå i kofferten.

– Jeg var syk med influensa fra før julaften og tenkte ikke på å ta ut gavene før Magnar dro til Hamar Reiseeffekter på Maxi for å bytte inn kofferten, sier Ingrid og ler oppgitt.

TAR DET MED GODT HUMØR

– Jeg hadde regnet med at alt var i orden, sier Magnar og ler godt.

Smilet sitter løst – tross alt.

I anledning ekteparets halvt år lange opphold i Kenya, der de skal jobbe med landsbyutvikling for Norsk Luthers Misjonssamband, hadde de ønsket seg kofferter til jul.

De fikk to helt identiske.

DETTE LIGGER I KOFFERTEN

I den ene ligger det – forhåpentligvis fortsatt – et myggnett for hengekøye av merket Ticket to the moon og og hudpleieprodukter fra Mary Kay.

- Vi klarer oss uten disse gavene, og dette handler ikke om verdier for en drøy tusenlapp. Poenget er at det er så kjedelig også for de som har gitt gavene, sier de to og legger til:

- Vi tipper at vedkommende som kjøpte kofferten ennå ikke har åpnet den og dermed ikke vet at den har en visst innhold. Da vi oppdaget fadesen, og ringte butikken på Maxi, så fortalte de at kofferten var solgt dagen etter at den ble byttet inn i en større utgave som vi tar med oss til Kenya.

De ber nå om HA-lesernes hjelp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.