• Rådmannens innstilling i jernbanesaken. Enquete; Stig Vaagan, Hamar Venstre. *** Local Caption *** Rådmannens innstilling i jernbanesaken. Enquete; Stig Vaagan, Hamar Venstre.
  • Rådmannens innstilling i jernbanesaken. Enquete; Morten Aspeli, Arbeiderpartiet. *** Local Caption *** Rådmannens innstilling i jernbanesaken.

Stig Vaagan

Venstre

– Jeg var veldig spent, men nå når rådmannen kommer med en delt løsning synes jeg det er klokt. Rådmannen har en god teft i forhold til hva som har gått i den politiske debatten i jernbanesaken.

Morten Aspeli

Arbeiderpartiet

– Jeg synes rådmannen har gjort en god og grundig jobb i saksforberedelsen, selv om jeg hadde trodd at han ville peke på ett alternativ. Jeg tolker rådmannen dit at han utfordrer Jernbaneverket. Det er bra og modig.

Einar Busterud

By- og bygdelista

– Jeg synes rådmannen viser godt håndverk ved å legge fram en slik innstilling. Den er balansert og reflekterer godt det saken dreier seg om. Sluttavgjørelsen i denne saken vil uansett ikke ligge i kommunestyret, men på statlig nivå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.