Odd Pettersbakken (70)

Vang

– Det er ikke særlig bra. De setter andres liv i fare. At de også er en fare for seg sjøl, får stå på deres egen regning. Jeg tenker ikke på det når jeg er ute og kjører bil til vanlig, og det er nok dessverre vanskelig å fjerne hele problemet.

Kari Nyhus (64)

Hamar

– Det er altfor mange som kjører i påvirket tilstand. Det bør jo ikke være noen i det hele tatt. Jeg føler meg ikke utrygg og tenker ikke på det, men når jeg kjører mellom Stange og Hamar på E6, ser jeg mye rar kjøring som sikkert kan ha med rus å gjøre.

Kåre Olav Botten

Vallset

– Det er ikke bra, for man bør være oppegående når man kjører bil. Jeg kjører en strekning på E6 hver dag, og jeg ser ofte rar kjøring. Jeg skulle gjerne sett mer til politiet på motorveien. Man kan bli skremt av å tenke på at så mange kjører i rus.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.