Karin Mathiesen (66), MOELV

- Jeg har kjøpt noen glassboller. Dette er på en måte minner etter min bestemor. jeg er fast gjest på bruktmarkedet i Vikingskipet. Det er et flott arrangement. Jeg er nok «glassoman». Slik glass som jeg kjøper koster gjerne 150 til 300 kroner stykket.

-

-

Isak Wissestad (58), BAMBLE i TELEMARK

- Jeg har kjøpt tresko - akkurat som jeg gjorde i fjor. Dette er norskproduserte tresko som jeg bruker på jobben min. Treskoene koster om lag 350 kroner. Jeg har vært her hvert år de siste tre årene. Dette er et flott arrangement.

-

-

Egle Jacobsen (35), RIDABU I HAMAR

- Jeg har kjøpt en tallerkenhylle. Den betalte jeg 150 kroner for. Det synes jeg er billig. Jeg skal male hylla hvit. Dette er første gang jeg er på bruktmarkedet. Men jeg kommer helt sikkert tilbake. Dette er et flott arrangement. jeg kunne ha kjøpt masse her.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.