Politiet varslet tidligere i kveld om en innbrudd fra en bolig som ligger i Slipervegen like ved Ådalsbruk skole.

Operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Dyre Antonsen, fortalte at husieren hadde overrasket to ukjente innbruddstyver som var inne i huset da huseieren kom hjem.

- Huseier ble redd og sprang over til naboen, fortalte Antonsen.

Fra der ble politiet varslet. Da politiet var på plass hadde innbruddstyvene forduftet.

Etter nye opplysninger går nå politiet ut og sier det ikke har vært et innbrudd i huset og at det hele er bygget på en misforståelse.

Politiet ber derfor publikum se bort i fra forespørselen de la ut på Twitter hvor de ba om tips.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.