- Vi har ikke fått inn noen melding om en savnet hund og vi prøver derfor å komme i kontakt med eieren, forteller Therese Bylterud, som er operasjonsleder i Innlandet politidistrikt.

Klokken 21.24 fredag kveld kjørte en bil på en hund som sprang ut i vegbanen. Dette skjedde i Narudvegen, like ved Hempa skole.

Bylterud forteller at sjåføren tok ansvar og meldte fra til politiet.

- Det er snakk om et hendelig uhell.

Bylterud forsøker nå å finne ut hvem som eier hunden som hun karakteriserer som liten brun/svart med mye pels.

- Terrieraktig, men jeg er ikke sikker. Det kan også være en blandingshund, sier hun.

Hunden er chippet, men politiet klarer ikke å knytte noen navn til chipen.

Dersom du er eier av hunden eller vet hvem eieren er kan du kontakte politiet på telefonnummer 02800.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.