Holmen kommer fra stillingen som avdelingsleder ved Nav Ringsaker, hvor hun blant annet har ledet prosjektarbeidet «Helhetlig oppfølging av lavinntektsfamilier».

I Hamar overtar hun sjefsjobben etter Roy Skaug.

Ifølge Hamar kommune er hun utdannet sykepleier, hun er selvstendig næringsdrivende for «Sofies stuer», og har vært lokalpolitiker for Ringsaker Venstre siden 2008.

– Jeg ser fram til å videreutvikle gode tjenester til innbyggerne i Hamar, sammen med dyktige medarbeidere som skal trives på jobb. Vi skal samarbeide med næringslivet for å få ledige raskt i jobb og bidra til at brukere opplever et tilgjengelig og moderne Nav, sier Holmen i et kort intervju på kommunens hjemmesider.

Anne Olen Aasen i Hamar kommune sier følgende:

– Jeg ser fram til at Hanne Sofie Holmen tiltrer i midten i av august, og gleder meg til å få henne inn som del av ledergruppen i Familie og levekår.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.