Enemo var fylkestingsrepresentant for Hedmark Høyre i forrige periode. Men på nominasjonsmøtet til partiet i 2014, tapte han voteringen om fjerdeplassen til fylkestingslista, og kvitterte med å melde seg ut.

Ut perioden møtte Enemo som uavhengig representant i fylkestinget. På sin Facebook-side skriver han fredag kveld at han lenge har vært i tenkeboksen, men nå har meldt sin inn igjen i et politisk parti, og da Arbeiderpartiet.

Enemo var medlem i AUF i ungdomstiden, og kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Ringsaker.

«Sosialdemokraten i meg forsvant aldri helt, til tross for mange år borte fra partiet,» skriver Enemo som bor i Stange.

Ved siden av at han meldt seg inn i Arbeiderpartiet, har han også meldt seg inn i den tilknytta sideorganisasjonen Kristne Arbeidere.

Enemo blir på Facebook blant annet gratulert av Høyres gruppeleder i fylkestinget Rune Øygarden.

– Lykke til Trond! Godt vennskap hindres ikke av politiske skiller, skriver Øygarden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.