Det er Stupetårnet Eiendomsutleie AS som står bak de nye hyblene, og de forteller om høy etterspørsel.

– Alle hyblene har blitt leid ut i løpet av sommeren, og den siste ble utleid nå i helgen som var, sier Geir Rune Pedersen (49), en av de sju eierne i Stupetårnet Eiendomsutleie AS.

På spørsmål om hvordan de har merket etterspørselen, utbryter Pedersen:

– Du skulle lånt telefonen min, så hadde du merket det. Jeg har totallssiffer med ubesvarte anrop, som alle gjelder ønske om hybel, forteller han.

Varierte hybelhus

De 22 splitter nye hyblene er mellom 8- 16 kvadratmeter store, og har «alt» inkludert i månedsleia, som strøm, vann og internett.

– Prisen varierer fra kroner 4500 til 6000, og alt er inkludert, sier Pedersen.

Han forteller videre at det er morsomt å kunne tilby et kvalitesprodukt.

- Vi gleder oss veldig til studentene kommer i midten av neste uke for å ta i bruk de nye hyblene. Vi er veldig stolte og glade for å kunne tilby et kvalitetsprodukt, avslutter han.

Stupetårnet

Etter 31 år i transportselskapet Schenker, sa Pedersen opp jobben for å bli daglig leder i det nye firmaet fra 1. mars. De andre sju eierne har jobb ved siden av. Eierne er:

• Svein Arne Veisten (62).

• Hans Ola Finstad (56).

• Ivan AS.

• Nils-Arild Lundberg (46).

• Tomas Samsing (44).

• Alexander Halvorsen (33).

• Jørn Wiik (45).

• Geir Rune Pedersen (49).

Alle eier fra 6 til 15 prosent.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.