Og utenfor var julenek stablet opp for å gi penger til Løten Turn.

– Vi selger 6.500 julenek denne uka. Vi mobiliserer for fullt, og det er den dugnaden folk gjør i året. Det gir oss penger i kassa, sier Kristin Wolden som er leder i Løten Turn.

Hun sender takk til alle klubbens medlemmer og foreldre, til et aktivt styre, til et trettitalls trenere – og til bonden i Nordbygda, Frode Stavseng, som skaffer julenekene – og Per Tønset som frivillig stiller opp for å frakte julenekene.

Venteliste

Løten Turn har vokst med dobbelt så mange aktive på de siste sju årene. Nå har klubben nær fire hundre aktive, og det er så stort aktivitet og så mange med at det i dag er venteliste for å være med.

– Vi har turnere fra to til atten år, og vi har et trettitalls trenere, ungdommer som går kurs fra de er tretten år og som alle får betalt for jobben de gjør, sier Kristin Wolden.

«Trekk sammen!, Trekk sammen!», oppfordret hun publikum på tribunen lørdag.

Mange var inne og flere skulle inn. Hit kom foreldre med kaker og kaffe, og det var julebrus til ungene, og det var innmarsj og oppvisninger.

Stor aktivitet

Her var det matter, bom, hoppehinder, tjukkaser, hopp og sprett og balansering – og ungene storkoste seg.

Klubbens turnere har aktiviteter og treninger hver dag unntatt lørdager. Og nå var det klart for å vise fram hva de hadde lært seg i løpet av året.

Flere hundre unger var i aksjon, nesten alle i klubben, bortsett fra konkurranseturnerne som denne helga konkurrerte i Asker,

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00