I en pressemelding mandag morgen skriver Innlandet SV at de har styrket sin posisjon i partiet på helgas landsmøte, da Hilde Mari Bjørke ble direktevalgt som representant i SVs landsstyre.

Fylkeslaget er nå representert med tre delegater i landsstyret.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å fortsette i landsstyret, nå som direktevalgt medlem. SV har en kraftig medlemsvekst og mange nye folk som skal inn i kommunestyrer og fylkesting. Nå gleder jeg meg til å ta kampen mot de økende ulikhetene sammen med disse, uttaler Bjørke i pressemeldingen.

Innlandet SV får nå tre landsstyrerepresentanter og blir derfor også sterkere representert.

– Den muligheten skal vi bruke til å løfte Innlandet og alle de mulighetene som ligger i vårt fylke. Det er hos oss muligheten for det grønne skiftet ligger. Vi har allerede naturressursene, vi har folkene og vi har tilgangen på arbeidskraft og gode utdanningsinstitusjoner. Det er på Innlandets fortrinn vi skal bygge hverdager for framtida. Med SV ved rattet skal vi sørge for at barn og unge som har vært i klimastreik ikke møter ord, men klimahandling, sier Bjørke.

Bjørnar Tollan Jordet, Innlandet SVs førstekandidat til høstens fylkestingsvalg, har følgende å si om den yngre partikollegaen:

– Vi er stolte av Hilde Mari, og mener landsmøtet gjorde et meget godt valg. Hilde Mari er brennende opptatt av å bekjempe de urettferdige ulikhetene i Innlandet – og i utlandet, og hun evner å løfte blikket for å se de viktige sakene. Hun har representert Innlandet i landsstyret i en periode, og vi er sikre på at hun nå vil representere resten av organisasjonen på en like eksemplarisk måte.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.