I løpet av natta ble E6 ved Minnesund delvis åpnet igjen etter å ha vært stengt i flere dager. Det er nå sånn at det er toveis trafikk i nordgående kjørefelt. Det vil bli redusert framkommelighet, så beregn ekstra tid, melder Statens vegvesen.

E6 i sørgående retning vil fortsatt være stengt som følge av arbeidet med setningsskadene nord for Minnesund, mellom Minnesundbrua og Langsetkrysset.

- Vårt fokus nå er å få reparert skadene slik at E6 kan åpnes igjen. Det er for tidlig å si noe om årsaken til setningsskadene, sier Trond Holtvedt, prosjektleder i Statens vegvesen.

På E6 rett nord for Minnesund har vann vaska ut masse rundt stikkrenner slik at det har blitt setninger i vegbanen.

E6 over Minnesund-brua blir helt stengt i begge kjøreretninger fra klokka 08.00 i dag. 

– Arbeidet med setningsskadene på E6 nord for Minnesund er mer omfattende enn først antatt og vi måtte stenge E6 tirsdag morgen. Det er foreløpig usikkert hvor lang tid arbeidet vil ta, sa Trond Holtvedt, prosjektleder i Statens vegvesen til tidligere i uka, men nå er altså en del jobb gjort slik at E6 delvis kan åpnes igjen. 

E6 sørgående har vært stengt og trafikken har gått tovegs i nordgående ved Minnesund siden sist helg.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.