De seks punktene lyder slik, i sin helhet:

1. Vi har en utfordring med partikulturen i Hamar Arbeiderparti, og det tar vi på største alvor.

2. Mye er gjort gjennom samtaler, styremøter, samråd m.m. Vi er likevel åpenbart ikke i mål.

3. Vi beklager at Morten Aspeli har meldt seg ut av partiet, som følger av det han har opplevd. Han er velkommen tilbake.

4. Ordvekslinger og utsagn, blant annet i sosiale medier, som har eskalert og har en ufin form og innhold, er uakseptabelt og må opphøre omgående.

5. Hamar Ap vil lage et nytt sett med kjøreregler for kommunikasjon og samspill. Brudd på kjørereglene vil medføre advarsel og eventuelle sanksjoner fra styret.

6. Hamar Ap vil fram til årsmøtet jobbe for en mer samlet organisasjon herunder se på hvordan partiet er organisert med lag og seniorforum.

7. Talsperson for Hamar Ap er partileder.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.