Kari Liberg Lindstad (48) blir hotelldirektør i Wood Hotel i Mjøstårnet i Brumunddal.

Kari Liberg Lindstad er fra Brøttum og hun er i dag hotelldirektør på Honne Kurs og Konferansesenter på Biri.

Det er Frich’s Hotel & Spiseri Brumunddal AS som skal driver Wood Hotel i Mjøstårnet. Hotellet får 72 hotellrom, restaurant og konferanserom.

Wood Hotel vil være en del av Frich-kjeden, som også eier og driver hoteller og moteller flere steder i Innlandet.

Kari Liberg Lindstad skal tiltre som hotelldirektør i Mjøstårnet i høst.

Hun er utdannet innen markedsføring og personalutvikling. Hun har etter utdannelsen jobbet for flere av de store reiselivsaktørene i regionen.

Blant annet har hun sju år som Conference Manager ved Lillehammer Hotell. De siste seks årene har hun vært hotelldirektør på Honne på Biri.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.