Dette ble klart da AB Invest AS / Mjøstårnet AS innkalte torsdag til pressekonferanse for å presentere hvem som skal drifte hotellet i Brumunddal i formiddag. 

Det nye hotellet får navnet Wood Hotel Brumunddal. Byggingen av hotellet starter nå i vår, og planen er at det skal overleveres 1.mars i 2019 klokka 19.19. Hotellet vil få 72 rom.

Øyvind Frich driver fra før virksomhet både på Dombås, Vinstra, Alvdal og Rudshøgda.

Øyvind Frich (48) er eier og daglig leder av Dale-Gudbrands Gard Eiendomsutvikling AS. Driver Frichs Kafeteria AS på Dombås, som har vært en familiebedrift siden 1942, han planlegger nytt vegserviceanlegg ved nye E6 på Vinstra, med hotell og vegservice.

Arthur Buchardt investerer én milliard kroner i Mjøstårnet i Brumunddal, som blir verdens høyeste trehus. Det skal bli 18 etasjer høyt, og vil blant annet inneholde hotell, leiligheter og kontorlokaler. 

Eier 12-13 hoteller

Det er en god stund siden Buchardt inngikk avtale med hotelldriveren, men han har fram til nå holdt det som en godt skjult hemmelighet. 

Arthur Buchardt har bygget 19 hoteller, ifølge Hegnar.no. 12-13 av dem eier han fortsatt og leier ut. De aller fleste leier han ut til Petter Stordalen og kjeden Nordic Choice Hotels. To av hotellene leies ut til Scandic Hotels. 

Samarbeidet mellom Buchardt og Stordalen strekker seg tilbake til 90-tallet. 

Nesten alle av de 33 leilighetene i Mjøstårnet er allerede solgt. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.