To fulle busser med ulvedemonstranter fra Ringsaker reiser nå innover til Oslo og blir i følge nestleder i Hedmark Bondelag, Lars Opsal Jr., en del av troppen på 1.000 demonstranter fra Hedmark som skal gå i fakkeltog fra Youngstorget til Stortinget klokken 18.00 i kveld.

- Nå vil vi vise at vi er mange og frustrerte. Det er viktig å vise at mange er unge og kvinner blant de mange tusener som vil demonstrere mot regjeringens ulvepolitikk, sier Opsal.

Han skal selv ikke ha noen aktiv rolle eller holde appell.

- Min oppgave er å sørge for at vi oppfører oss verdig og ikke legger opp til at det blir opptøyer. Jeg regner med at det blir motdemonstrasjoner. Det tjener ikke vår sak at det blir bråk.

LES hva lederen i Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes skriver om markeringen i HA i dag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.