En traktorhenger fullastet med sandveltet i rundkjøringa på Rudshøgda i formiddag. Arbeidet er i gang med å få ryddet opp. Politiet er på veg til stedet.

I formiddag er det ellers meldt om at det i helga har vært innbrudd i flere biler som skulle vrakes. Dette har skjedd på et mottak i Furnes.

- Ja, dette er biler som skulle vrakes. Vi antar at tyven, eller tyvene, har sikret seg ting av verdi i vrakene. Hvor mye, eller hva som er tatt, vet vi lite om fordi vi er på veg dit nå. Vi har imidlertid fått en video som sikkert kan vise litt av hva som har skjedd. Vi er der for å sikre oss spor, sier politiets operasjonsleder.

Innbrudd har det også vært i en bolig i Brumunddal. Politiet karakteriserer innbruddet som grovt. Hva som er tatt under innbruddet er uklart.

En modøl fikk mopeden stjålet forleden. Heldigvis tok det ikke lang tid før eieren fikk den tilbake. I dag ble den funnet ved Strand Brenneri. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.