Håkon Olsrud hadde ikke forventet seg noen topplassering på nattens ti kilometer i Paraolympics. Løten-gutten har ikke sine aller sterkeste kort her. Til det er øvelsen litt for kort.

- Dette er en plassering midt på treet. Det er så mange gode utøvere, så jeg får vel være fornøyd, sier Olsrud.

På en ti kilometer så kreves det større fart enn på den doble distansen, som er favorittdistansen til Olsrud.

- Jeg hadde ikke forventet noe på denne øvelsen. Jeg har gått min sterkeste øvelse og er strålende fornøyd med bronsemedaljen jeg gikk på 20 kilometeren. Nå venter stafetten (natt til søndag norsk tid). Der er det kun gull,sølv eller bronse som teller. Vi vil være veldig skuffet om vi ikke kommer på pallen sier Olsrud på telefonen fra Sør-Korea.

Yoshihiro fra Japan vant ti kilometeren.

Stafetten er litt en rar øvelse. Det skal gås 4 x 2,5 kilometer av tre utøvere. Det vil si at en utøver skal gå to etapper.

- Hvem det blir vet jeg ikke ennå. Det svaret kan jeg gi deg litt senere, sier en litt sliten Håkon Olsrud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.