Togtrafikken på  Rørosbanen mellom Hamar og Løten blir også berørt. Arbeidene medfører at mange togavganger erstattes med buss.

SE HER: Sjekk om toget kjører

Eidsvoll-Lillehammer

Arbeidene på Dovrebanen mellom Eidsvoll og Lillehammer pågår fra lørdag morgen kl. 06.00 frem til søndag kl. 18.00.

Mellom Langset og Kleverud gjøres det arbeider på kontaktledningen og det skal også kjøres pakkmaskin på strekningen. Det ene sporet pakkes fra Langset til Kleverud på lørdag formiddag og det andre sporet pakkes fra Kleverud til Langset på søndag formiddag.

Ved Kleverud jobbes det døgnkontinuerlig med å gjøre klar for en ny undergang som heises på plass under Dovrebanen i august. I helga skal det graves nær sporet og fylles på masser.

Ved Tangen, Sørli, Ottestad, Brumunddal og Bergseng stasjoner utføres diverse vedlikeholds- og sveisearbeider i sporvekslene. Master til kontaktledningsanlegget mellom Tangen og Steinsrud skal i løpet av helgen byttes ut med nye. Også på strekningen mellom Brumunddal og Rudshøgda skal det utføres stedvise mastebytter.

Det vil pågå fjellsikringsarbeider i Bispeskjæringa og ved Kalkverket på strekningen mellom Hamar og Jessnes. Mellom Brumunddal og Moelv skal det foregå diverse spor- og sveisearbeider.

På strekningen mellom Rudshøgda og Bergseng skal signalanlegget kontrolleres. Dette er en rutinekontroll som utføres med jevne mellomrom. Mellom Brøttum og Tangen skal sporet på deler av strekningen pakkes og justeres.

På Lillehammer stasjon skal signalanlegget kontrolleres. Videre skal det felles noen trær i stasjonsområdet, før arbeidene med å demontere og fjerne gangbrua som går mellom stasjonen og Hammartun skole starter i uke 24.

Mellom Lillehammer og Fåberg skal det gjøres forberedelser til kjøring av renseverk. Dette innebærer utbedring av dreneringssystemer, rensk av stikkrenner, etablering av føringsveier for nye kabler og legging av nye kabler.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.