Klokken 23.47 lørdag kveld ble det meldt om slåssing i gågata i Hamar. Politiet dro til stedet, men innen de kom fram hadde det blitt rolig i gågata. 

Klokken 01.38 ble en beruset person tatt med til arresten av politiet på grunn av ordensforstyrrelse i Hamar. Vedkommende hadde også dyttet til en vakt på et utested i byen. 

Litt senere, klokken 01.54, klaget en person i Hamar på høy musikk og støy fra en nabo. Vedkommende ble kontaktet og lovet å være stille. 

I Gjøvik, klokken 02.56, ble en mann sparket slik at han besvimte. Mannen ble kjørt sykehuset i Gjøvik, men skadeomfanget er ukjent, melder politiet. Politiet fant ikke den mistenkte gjerningsmannen i etterkant. 

Klokken 05.11 ble det meldt om skadeverk på en pc i Hamar. Politiet opplyser at gjerningsmannen er kjent og at forholdet muligens vil bli anmeldt, 

I Lillehammer var det flere episoder med krangel i løpet av natten. Blant annet var det en krangel mellom to jenter og fire gutter i en rosjekø rundt klokken 1. To av guttene ble slått og sparket i episoden. 

Også i Elverum ble en person tatt med av politiet for ordensforstyrrelse etter ikke å ha hørt på politiets pålegg. Personen blir anmeldt. 

I løpet av natten var det også flere andre tilfeller av slåssing og bråk rundt omkring i Innlandet.

Lørdag kveld meldte også politiet om at et våpenskap var funnet i Løten. Det skal ha vært stjålet fra Løten jakt- og fiskeforening. Det var ingenting inne i safen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.