• FLOTT VÆR: Mange har sett fram til en fin dag på ski. FOTO: JOHN ARNE HOLMLUND

– Det er helt kaos her. Folk er utålmodige etter å komme i bakken. Nå er det bare kø og kaos, sa en skiturist til HA. ved 12.30-tiden

I motsetning til i lavlandet, er det strålende vær på Sjusjøen med 13 minusgarder og sol, og mange som har tatt turen for en fantastisk dag på ski. Med en heis som sto, oppstod det lange køer foran billettluka.

Fra Sjusjøen skisenter får HA opplyst at det er snakk om to defekte brytere, som må skiftes. Det var folk i heisen da stoppen inntrådte, men de er hentet ned.

– Vi jobber på spreng for å reparere feilen. Vi håper heisen er i orden i løpet av en halv times tid, men vi kan ikke garantere det. Dette er kjempekjedelig på en fin dag med knallvær på Sjusjøen, sier vedkommende hos Sjusjøen skisenter.

Ved 13.20-tiden får HA opplyst at de tekniske problemene er løst, og at heisen er i vanlig drift.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.