Norges største håndballstjerne flytter tilbake til Norge etter fem år i den ungarske toppklubben Györ. Strekspilleren skal fortsette å spille håndball og utelukker ikke at hun fortsetter karrieren sin i Storhamar.

– Jeg har snakket med Arne selvsagt. Jeg vil ikke si at Storhamar er uaktuelt. Jeg vil uansett ikke forhaste meg, sier Løke til VG.

Løke har allerede lillesøsteren sin Lise i klubben, samt svogeren Arne Senstad som er Storhamars trener.

- Gi gass, Hamar

Det er tydelig at Senstad setter pris på nyheten. Fredag kveld la nemlig Senstad ut lenken til VGs artikkel på Facebook, og skrev følgende:

"Verdens beste håndballspiller til Hamar...! Nå er det bare å gi gass, Hamar:)

Da HA var i kontakt med Senstad fredag kveld, var han temmelig euforisk.

- Ja, det er temmelig vilt at verdens beste håndballspiller kan komme til oss, sier Senstad til HA.

Trenger ekstern hjelp

Det er ingen tvil om at Heidi Løke er temmelig nære en overgang, men slik Senstad forklarer det, er de totalt avhengig av ekstern hjelp.

- Vi har ingen mulighet til å hente henne alene og er helt avhengig av hjelp. Nå får vi se om dette er interessant for hele regionen, Hamar og næringslivet, sier Senstad.

- Hvordan er sjansene for at Heidi Løke blir Storhamar-spiller?

- Hvis Hamar og Storhamar er i stand med å komme med et opplegg så er sjansene absolutt mulig. Vi har jo jobbet med dette internt en stund, men nå må eksterne krefter på banen. Vi må klare å komme opp eventuelt et jobbtilbud eller en sponsor med tanke på Heidis sivile karriere. Nå må Hamar vise om det er liv laga, sier Senstad, som er fyr og flamme over sjansen han har nå til å kapre verdens beste spiller.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.