Det skriver Østlandsposten.

– Larvik betyr utrolig mye for meg. Dette blir den tredje perioden min i klubben, og jeg ønsker nå å avslutte karrieren her. Det skal bli godt å komme hjem, sier hun.

Storhamar-trener Arne Senstad kommenterer saken slik:

- Jeg fikk den endelige beskjeden om Larvik søndag kveld. Det er ikke noe dramatikk i dette. Med tanke på reiseveg har det ikke vært aktuelt å forlenge kontrakten her, sier Arne Senstad.

Heidi Løke har pendlet mellom Sandefjord og Hamar.

- Heidi hadde lyst til å prøve Storhamar, og det syntes vi var veldig moro og spennende. Hun brukte litt tid på å komme tilbake etter fødsel - naturlig nok - men etter hvert er det blitt veldig bra. Heidi er jo i egen klasse i perioder. Det med pendlingen er jo ingen optimal situasjon, men det fungerer, og hun leverer på banen. Vi vil selvfølgelig savne henne etter hvert, det sier seg sjøl. Hun er en av verdens beste strekspillere, sier Storhamar-treneren.

Det skapte store overskrifter da hun skrev under for Storhamar kort tid etter hun ble kåret til verdens beste håndballspiller. Nå er Storhamar-eventyret over.

Heidi Løke har spilt i Storhamar de to siste sesongene og kontrakten hennes går ut etter denne sesongen.

Heidi Løke sier følgende til Østlandsposten om sitt valg om å bytte klubb.

– Jeg har hatt og har det bra på Hamar, men helhetssituasjonen blir jo lettere når det bare er et kvarter til arenaen, sier Løke som har pendlet mellom Sandefjord og Hamar siden i fjor.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.