Mange av våre lokale skyttere har i løpet av siste uken testet formen foran stevnene i Oslo, Asker, og Kisen, som arrangeres gjennom hele neste uke. Dette er innendørssesongens største arrangementer i skyting med Oslo Open som det desidert største med over 1000 deltakere.

Mange deltakere fra Hedmarken

Deltakerne fra Hedmarken kommer fra Brumunddal, Lismarken, Løiten, Stange og Romedal, Tangen og Åsheim, og fordeler seg på alle klasser fra rekrutter til veteraner. Og i slutten av forrige uke har det vært arrangert stevner i både Lismarken, Åsheim og Åsnes, hvor flere hedmarkinger har vist god form.

Bakken Nordvik og Olsrud Østli blant favorittene

Ole Magnus Bakken og Sindre Nordvik, begge fra Løiten skytterlag, og Jens Olsrud Østli fra Tangen, har skutt toppresultater gjennom hele høsten i år, og vil være blant favorittene på stevnene i Oslo-området. Rekruttskytteren Olsrud Østli har vi omtalt tidligere i høst også, og han har bare fortsatt med toppresultater i alle stevner.

Sindre Nordvik har variert noe i prestasjonene, men i siste uke klemte han til med 349 poeng i et åpent stevne på Åsheim. I tillegg skjøt han 346 i Åsnes og 244 (25 skudds program) i Lismarken. Ole Magnus Bakken er også en av favorittene til stevnene i Oslo-området. Han har ikke hatt anledning til å delta på de lokale stevnene i forrige uke, men på grunn av flere toppresultater tidligere i sesongen er han absolutt en av favorittene i alle stevnene i Oslo-området.

Gode veteraner

I tillegg til de tre skytterne vi allerede har nevnt, viste flere veteranskyttere gode resultater i forrige uke. Både Svenn Tore Tråseth og Erik Skaug fra henholdsvis Lismarken og Åsheim skjøt 249 i Lismarken og Magnar Konningrud fra Nes skjøt 250 i samme stevne.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.