Det arrangeres tre skytterstevner i Oslo-området denne helgen (Oslo Open/Nordstrand, Norma Open/Kisen og Oslo Østre ) med mange skyttere fra Hedmark skytterlag. Programmet for disse tre stevnene er litt forskjellig, dvs. innledende skyting er den samme i alle stevnene, men i både Oslo Open og Norma Open er det egne mesterskapsfinaler som avslutning på søndag.

Flere lukter på finaleplass

Etter fredagens skyting er det flere hedmarkinger som ligger an til finaleskyting på søndag. Anita Lundby og Sindre Nordvik, begge fra Løiten skytterlag har skutt henholdsvis 247 og 248 på Oslo Open og Norma Open, og det er før lørdagens skyting godt innenfor finalekravet.

Videre har Per Egil Storsveen og Sven Tore Tråseth, Begge (V55) fra henholdsvis Løiten og Lismarken skutt 248 og 247 i henholdsvis Oslo Open og Norma Open.

Bakken og Olsrud Østli skyter lørdag

Ole Magnus Bakken og Jens Olsrud Østli (rekruttskytter 12 år) skyter sine konkurranser i både Norma Open og Oslo Open i løpet av lørdag, og vi er spent på om også de klarer finaleplass i løpet av helgen. Begge har vært våre desidert beste skyttere i sine klasser hittil denne sesongen. I tillegg til Bakken og Olsrud Østli er det også mange andre skyttere fra Hedmark skyttersamlag som skyter på lørdag. Dette gjelder bl.a. Lismarken og Åsheim skytterlag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.