I en pressemelding viser Hedmark Arbeiderparti til at "alkoholbruk under partiarrangementer har vært et tema i mediene den siste tid.»

Landets medier har de siste ukene skrevet om uheldige resultat av omgang med alkohol i både Senterpartiet (Dag Rønning fra Engerdal), Høyre (Kristian Tonning Riise fra Stange) og Arbeiderpartiet (Trond Giske fra Trondheim).

Hedmark Arbeiderparti har årsmøte 10. og 11. mars på Scandic Ringsaker på Olrud. Styret begrunner vedtaket om alko-kutt slik:

VIL SKAPE TRYGGHET

«Årsaken til endringen, er at Hedmark Arbeiderparti ønsker at festmiddagen under årsmøtet skal oppleves trygg og inkluderende for alle, og å rydde vekk alkoholholdig drikke under festmiddagen vurderes å støtte opp under dette.

Hedmark Ap skriver også dette: "Dette er en endring fra tidligere, og en strengere praksis enn den innskjerpede praksis Arbeiderpartiet har innført nasjonalt."

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.