Forrige fredag ble tidligere rådmann Stein Erik Thoruds sluttavtale godkjent av kommunestyret. Haugan ble da ansatt som stedfortredende rådmann inntil dagens kommunestyremøte.  

Rådmannskonstitueringen har vært unntatt offentlighet, men etter det HA kjenner til innstiller formannskapet på at Haugan tilbys rådmannsjobben til en ny stangerådmann er på plass. Også i kommunestyret er saken unntatt offentlighet, kun de folkevalgte har tilgang på innstillingen og behandlingen kommer på slutten av dagens møte.

To andre kandidater som rådmannsvikar kan være  kommunalsjef Liv Ingrid Vasaasen og kommunalsjef Tove Nordli Selnes.

Verken ordfører Nils A. Røhne eller Frode Haugan vil kommentere saken.

Ansettelsesprosessen av ny rådmann i Stange starter på nyåret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.