– Det som skjedde er litt uklart. Vi hørte en lyd bakfra, og skjønte etter hvert at det var noe med hjulet. Plutselig så vi at høyre bakhjul trillet ved siden av bilen, forteller HAs Mikkel Torpen Hokstad.

Sammen med Bendik Havdal Eriksen og fotograf Fredrik Olastuen er han på veg til Asker for å dekke oppgjøret i GET-Ligaen mellom hjemmelaget Frisk og Storhamar.

Hokstad forteller at alle i bilen har det bra.

– Farten var ikke så høy, så vi er alle uskadd, sier han.

REKKER KAMPEN

Uhellet skapte kø helt tilbake til Ottestad-krysset i sørgående kjørefelt på E6. Bergingsbil har nå kommet frem, og den forulykkede HA-bilen er ryddet unna.

Et team fra HAs lokaler i Grønnegata rykket umiddelbart ut med en reservebil, slik at hockeyreporterne igjen er på veg sørover mot Askerhallen.

– Vi kommer nok frem omtrent akkurat i det pucken droppes, sier Hokstad.

Og skulle de bli noen minutter for sene, har HAs Jacob Sundblom Nygaard i mellomtiden tatt på seg å stå for LIVE-dekningen fra klokken 17.00.

– HAs lesere kan forvente samme kvalitet på hockeydekningen som de alltid får, forteller Hokstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.