– Dette vil være det mest spennende matprosjektet i Norge, og det vil bli lagt merke til ved at vi er så ambisiøse. Men vi må gjøre det sammen, sa Viestad til tilhørerne på Tingnes tirsdag.

Han har blant annet bakgrunn som programleder for serien «New Scandinavian Cooking» som vises i USA og en rekke andre land.

Viestad legger ikke skjul på at han har stor tro på prosjektet.

– Ringsaker skal være mer enn en stor matprodusent. Folk skal tenke at det er der den gode maten kommer fra. Om man står i butikken i Oslo, Tromsø eller Bergen, skal man tenke på Ringsaker, sier Viestad, som også forteller at det skal lages en kokebok gjennom prosjektet, men at den skal bli til underveis.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.