Venstre står i utsikt til å få tre-fire statsrådsposter. Leder Sjur Sjævesland i Hedmark Venstre opplyser at det er landbruksbakgrunnen til Ringnes som gjør at han er spilt inn. Vaagan fra Hamar er spilt inn når det gjelder skolefeltet. Han er lektor. Venstre har også spilt inn en håndfull andre Venstre-folk fra fylket.

– Statsrådspostene henger høyt. Jeg tror sjansen er størst til å få en rolle som statssekretærer eller rådgiver, sier Sjævesland.

Leder i Hedmark Høyre Lise Berger Svenkerud opplyser at de ikke har spilt inn nye navn i denne runden.

– Når vi får inn en regjeringspartner til, mister Høyre fort plasser. Ledelsen i Høyre gjør en utmerket jobb med regjeringskabalen, mener Svenkerud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.