Linda Stuksrud

Gausdal

Jeg har aldri hørt om det! Men det høres ut som en bra app som jeg ville videreformidlet til andre. Det er også viktig at overskuddsmat går til dem som trenger det, for eksempel til Røde Kors eller Arbeideren og lignende.

Inger Johanne Olsen- Svenskerud

Lillehammer

Jeg har ikke hørt om appen, men jeg ville nok brukt den. Det må jo være en vinn-vinn-situasjon for serveringssteder å tjene litt penger på maten som ellers ville blitt kastet.

Erlend Bøgh Fjeld

Oslo

Jeg har ikke hørt om den appen, men jeg tror nok jeg ville ha brukt den. Jeg har studert flere år i utlandet, og nylig kommet hjem igjen, så det er nok derfor jeg ikke har fått det med meg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.