«Clas Ohlson tilbakekaller Coline vannkoker (artikkelnr. 44-3118-1, -2 og -3), kjøpt før 17. juli 2019.»

I en pressemelding skriver Clas Ohlson at de har mottatt meldinger om at håndtaket kan løsne på den aktuelle Coline-vannkokeren.

– Vi kjenner ikke til at svakheten ved vannkokeren har medført personskader, men for våre kunders sikkerhet og for å unngå risiko tilbakekaller vi nå produktet, skriver selskapet i pressemeldingen.

«For Clas Ohlson er produktsikkerhet alltid en topp prioritet. Alle våre produkter er testet i henhold til lovbestemte krav og våre egne krav, som ofte er høyere enn hva loven krever. Ingen av produktene vi selger slippes på markedet om det ikke overholder gjeldende standarder og lovgivning. Til tross for dette har vi nå konstatert at vannkokeren som ble solgt før 17. juli ikke oppfyller kravene.»

Tilbakekallingen gjelder alle Coline-vannkokere av modell under, som er solgt før 17. juli. Det vil si batchnumrene oppført under:

• 180771537

• 180971544

• 18121167672

• 18071142930

Batchnumre er tilgjengelige både under vannkannen og bunnplaten.

«På kommende leveranser er feilen rett opp og dekkes derfor ikke av tilbakekallingen.»

Selskapet skriver videre at kundene får pengene tilbake ved retur av varen i nærmeste Clas Ohlson-butikk. Kvittering er ikke nødvendig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.