• Marit Dobloug (79)
    Hamar
  • Wenche Haslie (62)
    Vallset i Stange
  • Ingvild Skyberg (32)
    Hamar

Marit Dobloug (79)

Hamar

– Jeg har aksjer, ja. Og ja; aksjer er like mye for kvinner som for for menn. Jeg har aksjer i fisk og shipping. Jeg har ikke aksjer i sparebanken – Foreløpig. Aksjer er flott, også for oss gamle kjerringer: Da blir du nødt til å følge med ut over egen alderdom.

.

.

.

Wenche Haslie (62)

Vallset i Stange

– Jeg har ikke noen aksjer selv. Jeg er så lite interessert. Jeg tror ikke lenger at det er noen forskjell på menn og kvinner når det gjelder aksjer. Jeg fulgte med på bankens børsnotering og tenkte at det er tøft gjort og framoverlent.

.

.

.

.

Ingvild Skyberg (32)

Hamar

– Jeg har kjøpt mine første enkeltaksjer – i Sparebank 1 Østlandet. Det har å gjøre med at mor jobber der. Jeg tror det er en god investering. Fra før av har jeg noen aksjefond. Jeg håper at det er slutt på at aksjer er en guttegreie. Jenter er like flinke!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.