Så skjedde det igjen.

Mandags kveld ble en bil vinket inn av en politipatrulje på Hamar vest i en såkalt "rutinekontroll". 

Bak rattet satt en "kjenning" av politiet, som av flere grunner ikke fikk lov til å kjøre videre.

- Han har ikke gyldig sertifikat og han blåste over tillatte promillegrense på utåndingsprøven, sier Stig Hansen, som er operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt.

Det er ikke første gangen mannen i 20-årene tas og anmeldes for slike forhold.

På spørsmål fra HA forteller Hansen at han er tatt for å kjøre uten lappen og i ruspåvirket tilstand "flere" ganger tidligere.

- Når folk blir tatt for gjentakende brudd er det ignorering av lover og regler. En ting er å kjøre uten lappen. En annen ting er å kjøre i ruspåvirket tilstand som setter andre i stor fare, sier Hansen.

Mannen ble kjørt til legevakten hvor det ble foretatt blodprøver for å måle det eksakte promillenivået.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.