Dermed etterfølger Kristiansen Åge Skinstad som sluttet for å begynne ny jobb i Svix.

- I Jon Kristiansen har vi funnet en regiondirektør med lang erfaring og solid kjennskap til nærings- og samfunnslivet i Innlandet. Vi ser frem til å få Jon med på laget og i jobben for næringslivet i vår region, sier styreleder Frode Smevoll i NHO Innlandet i en pressemelding.

Det var mange som søkte på stillingen, men Kristiansen ble altså foretrukket. Han vil starte i jobben i løpet av første halvåret i 2018.

- Denne jobben har jeg svært lyst på og jeg gleder meg veldig til å ta fatt sammen med NHO-teamet på Innlandet og våre medlemsbedrifter. Det er utrolig mye spennende og viktig som skjer i Innlandet nå. Sammenslåingen av de to fylkene i 2020 vil frigjøre mye energi – og vil legge til rette for videre vekst og utvikling. At jeg nå skal få jobbe med disse endringene og utviklingen av Innlandet er et stort privilegium, sier Kristiansen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.