Odin debuterte som skuespiller i spillefilmsammenheng i filmen «Sammen» (2009). Han har senere spilt i serier som «Hvaler», «Halvbroren» og «Øyenvitne». Den unge hamargutten er av mange beskrevet som et stort skuespillertalent.

Nå er han igjen aktuell, denne gang i «Rekyl», som i følge VG er inspirert av Nokas-ranet og Cappelen-saken.

«Rekyl», som er bygget ut fra Oslos kriminelle gjengmiljø, er laget av Kristine Berg og Arne Berggren – og etter planen skal serien på lufta i løpet av våren. 

Odin Waage har jobben som hovedkarakteren «Robin», som skal ta seg tilbake til et lovlydig liv etter tid bak murene.

Til vg.no sier Odin Waage: – Dette er den største rollen jeg har hatt hittil.

Også serieskaper Kristine Berg beskriver Waage som «en kommende stjerne på skuespillerhimmelen» - og hun sier til vg.no:

– Han er en kjempespennende ung skuespiller som er på springbrettet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.