• Perry-sjef: Christin O. Mjåseth.FOTO: Trude Ånnevik

Eier og daglig leder Christin Ourom Mjåseth ved Perry Hamar AS tok like godt med seg hele sin stab til et stort hårshow i Paris i fjor høst.

Mjåseth er selv medlem av Hauge Coiffure Francaise (Hcf), og var delaktig i planlegging, forberedelse og gjennomføring av det store hårshowet i Louvre i Paris for frisører fra hele verden.

– Det var så vellykket, at nylig satte vi opp showet igjen på en skjønnhet- og hårmesse i Oslo Spektrum. Det var veldig artig å være med på, og vi gikk mange gode tilbakemeldinger. Å få være med på slike ting, bidrar til fagutvikling, sier Mjåseth.

Det var Norge som var tema i showet som ble vist i Paris, og nå også i Oslo.

Temaene som ble gjenspeilet i kunstneriske frisyrer, mote, bilder og musikk var blant annet nordlys, is og snø, bunader og fletter, svart dramatikk, ravn og mørk skog, en moderne versjon av bunad, fletter, fjord og fjell og skogens konge og gevir.

I alt var det leid inn 32 modeller som deltok i det 40 minutter lange showet. Mjåseth og hennes frisørkolleger i Hcf har forberedt showet i to år, og Mjåseth deltok på én av seksjonene. Hår- og skjønnhetsmessen i Oslo Spektrum går for å være frisør- og velværebransjens viktigste møteplass, som inkluderer show/, seminarer, NM i frisering, hudpleie, negledesign og makeup.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.