Formannskapet har gitt klarsignal til en tiltaksplan for Hamar sentrum. Ett tiltak er gratis korttidsparkering for eksempel i én time, eller gratis parkering etter et bestemt klokkeslett. Leder Erling Behrens i Hamar Frp synes det er flott. Hamar Frp har hatt dette i sitt program i lang tid.

Kommunens begrunnelse for gratisparkering er at det skal være likere konkurransevilkår i forhold til kjøpesentrene.

Det er ordfører Einar Busterud som har tatt opp muligheten for å stenge Strandgata helt for privatbiler på lørdager. Det er Behrens sterkt kritisk til.

– Det er fantastisk å se alle som vil komme til Hamar sentrum på lørdager. Da må vi ha en god trafikkavvikling, som gjør at folk kommer seg fram, og opplever det som praktisk å handle i byen. Vi ønsker at det tilrettelegges for flere parkeringsplasser i sentrum, sier Behrens.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.