Midtlien og Pedersen, kultursjef og produsent på kulturavdelingen, håper å sette i gang en ny tradisjon med kåring av Hamarnissen i forbindelse med åpning av julegata 1. desember.

– Det finnes ekstremt mange ildsjeler i Hamar, og veldig mange av dem er knyttet til arbeid med barn og unge. Det hadde vært så morsomt om vi kunne få inn mange gode forslag på kandidater, sier Morten Midtlien, som oppfordrer alle til å skanne hjernen og se om de har noen i sin bekjentskapskrets som fortjener å bli nominert.

– Selv om vi nå leter etter en nisse, er det alvor bak. Det ville være så gøy å gjøre offentlig stas på folk som bidrar helt på frivillig basis, sier han.

– Nominasjonslista vil jo vise hvor mange det er som gjør noe fint og hyggelig, og det blir noe ekstra når utnevningen skjer her foran flere tusen mennesker, sier Truls Pedersen.

De er altså ute etter en person som gjør en frivillig innsats for barn og unge. Alle forslag må sendes til Truls Pedersen i Hamar kommune innen 25. november. Alle forslag blir vurdert av juryen som består av ordfører Einar Busterud og kulturavdelingen, samt kommunikasjonsrådgiver Tonje Bertini. Foruten heder og ære, får Hamarnissen 5.000 kroner. Også i år blir det stort arrangement på torget når julegrana tennes.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.