«RIDABU: Grovt tyveri i bedrift i løpet av siste døgn. Store mengder verktøy borttatt», melder politiet på Twitter ved 14-tiden lørdag.

Innbruddet skal ha skjedd en gang mellom fredag ettermiddag og lørdag formiddag, og i følge operasjonsleder Haagen Løvseth i Innlandet politidistrikt er det ikke første gang det har vært innbrudd ved denne bedriften, som han ikke ønsker å navngi.

- Det er en bedrift som holder til på et gårdsbruk øst for Ridabu. Det har vært lignende store tyverier der tidligere, sier Løvseth.

Verdier i 100.000 kroners-klassen

Store mengder verktøy skal ha blitt stjålet, og uten at Løvseth kan spesifisere hva slags type verktøy det er snakk om, sier han at verdier for over 100.000 kroner er borttatt.

- Det er snakk om verdier i 100.000 kroners-klassen, sier Løvseth.

Har sikret spor

Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse, og sikret seg spor etter tyvene.

- Vi kommer til å etterforske saken videre. Den videre etterforskningen avhenger av hvor gode sporene er, sier operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.