10.000 billetter er solgt til Elton John-konserten på Stortorget fredag kveld. Rundt 4.000 av dem er tilreisende til byen.

– Her handler det om reklame for Hamar. Når det er så mange på konsert og så mange tilreisende, så ville mange blitt grinete hvis utestedene stengte allerede 01.30, sier Remo Martinsen som driver Heia Hamar.

De aller fleste utestedene i byen har laget en egen utelivsgruppe på Facebook der de informerer hverandre om egne arrangementer og tar initiativ til fellessøknader om utvidet åpnings- og skjenketid. Og det er nettopp det de har gjort denne gangen. Gjennom felles søknad har Gregers, Nagomi, Irishman, O`Learys, Heia Hamar, Sebs, Distrikt 23, Docile, Nellie’s og Ballroom fått lov å skjenke til kl. 03.00, og dørene er åpne til 03.30.

– Det kommer til å bli smekkfullt på alle uteplassene i Hamar denne kvelden og natta. Selv om det er stor konsert med mye folk så har vi ikke lov å slippe inn flere folk enn det vi ellers har tillatelse til, sier Jan Henrik Knudsen på Irishman. Han håper folk har litt tålmodighet denne kvelden slik at det blir en hyggelig kveld og natt.

Utelivsbransjen samarbeidet også under VM på skøyter, og de gjør det gjerne igjen både når Toto er i byen og når det er Oktoberfest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.