– Jeg har vært på sommerdagen nesten siden det starta og det er veldig koselig. Men det ble litt varmt i dag, sier Berit Korsvold før hun og Sigrun Simensen trekker inn i skyggen.

12 medlemmer av Finsals Venner og ansatte på Finsalsenteret hadde faktisk med seg hele 33 eldre til sommerdagen. Med Finsalbussen, taxier og privatbiler klarte de å få med ikke mindre enn sju rullestoler.

– Dette er så populært så vi satser mye på å få det til, sier Bjørn Myhre i Finsals Venner.

Trekkplaster

Det var egentlig ordfører Einar Busterud som skulle åpne sommerdagen, men i hans fravær var det Anne Thingstad Eriksen, leder av Frivilligsentralen som ønsket velkommen. Det er Frivilligsentralen og Frisklivssentralen som står sammen om arrangementet.

Deretter var det dagens trekkplaster, Gaute Ormåsen som overtok. Her fikk de frammøtte høre en fin miks av hans egne sanger og av Alf Prøysen. Publikum stemte i da han sang Jørgen hattemaker, en sang som har vært en av hans favoritter helt siden han var liten. Det var også den sangen han valgte å framføre da han deltok i Idol i 2003.

Varm dag

Før alle de eldre fikk utdelt hver sin lunsjpakke, underholdt 53 elever fra fjerde trinn på Storhamar skole med sang.

For mange ble sommerdagen i varmeste laget og mange måtte finne skygge underveis. De frivillige delte ut vann gjennom hele programmet, og Norsk Folkehjelp var også til stede ved utescenen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.