Erling Behrens (Frp) slo følge med Ap og stemte for en mer liberal tilnærming til nedbygging av dyrka mark i kommunestyret før jul.

I forbindelse med ny kommuneplan, foreslo Ap at også sentrumsnære områder som i dag er LNF-områder skal kunne omdisponeres til næringsformål. Vien gård er ett eksempel. Behrens stemte for dette forslaget, mens flertallet holdt på en mer restriktiv linje i forhold til jordvern.

– Kommunestyret vedtok senere i samme møte å bygge ny jernbanetrasé langs det østre alternativet, som innebærer å gå over dyrka mark, påpeker Behrens, som ønsker å sikre arealer dersom staten velger øst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.