Så travelt har det vært at hun nå har ansatt Inger Lise Ravna i 60 prosent stilling. Inger Lise er konditor og tar unna det meste av kakebakingen.

Det har gått vel ett år siden Tonje Ofstad-Pettersen startet driften på Gåsbustua. Som mange kanskje husker, vant hun konkurransen «Kakekrigen» for tre år tilbake.

– Da jeg kjøpte Gåsbustua, var det først og fremst for å ha et skikkelig kjøkken for et hjemmebakeri. Men jeg er utdannet kokk, og like etter at jeg hadde startet, fikk jeg spørsmål om å lage koldtbord til et møte. Det ble starten. Det har blitt et helt annerledes år enn jeg planla, men et utrolig morsomt år, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

For i perioder har det nesten gått døgnet rundt på Gåsbustua, og det er ingen som sier noe om avstanden til Gåsbu.

– Vi arrangerer bursdager, har barnedåper, konfirmasjoner og nå har vi også fått noen brylluper. Da lager vi all maten, og kakene også. hvis det er ønske om det. I tillegg lager vi mat til møter og sammenkomster som vi kjører ut gjennom uka. Ikke rart at jeg måtte ha ekstra hjelp her, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

Hun har fått mange positive tilbakemeldinger på at det igjen er liv på Gåsbustua, men har innsett at det ikke er økonomi i å ha åpen kafé. Nå står konfirmasjonene før døra, flere helger er allerede fullbooket.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.