I disse dager med sol og fellesferie begir mange nordmenn seg ut på det norske vegnettet i bobiler. Det gjelder også familien Loknes fra Haugesund. Da HA slo av en prat med den blide gjengen som hadde parkert på Tjuvholmen, hadde de mye skryt å komme med til Hamar by.

– Vi kom hit i går kveld og ble så imponert av både været og området, så vi bestemte oss for å bli noen dager, forteller Åge Loknes.

Familien er på gjennomreise, og de skal innom Skien, Hardangervidda, Bø og småbyer på Sørlandet. Ferieturen avsluttes like før bursdagen til Mia Selena, som fyller 8.

– Det Haugesund ikke har å by på, finner vi her. Været er det ingen ting å si på, sier Karmen.

De er fornøyd med bobilparkeringen på Tjuvholmen, hvor man for 120 kroner natta får både parkering, strøm og vann. Tjuvholmen fant de gjennom nettstedet fricamp.no.

Barna Mathilde (6) og Mia Selena (snart 8) viser stolt fram LEGO-byggverkene sine, miniatyrmodeller av både bobilen og familiens sovested. Jentene har både sparkesykler, tegnesaker og badetøy, så kjede seg gjør de ikke.

Bobilen ble kjøpt for en billig penge på vintersalg, og familien har feriert i den flere ganger.

– Det er en Rosemobil 670 fra 1988, og det ble bare solgt 19 av den i Norge, forteller Åge, og viser stolt fram oppslag om bobilen i Vi Menn.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.