– Vi i kommunen, på turistkontoret og de som har planlagt soloppgang-konserten har pratet om dette lenge, og nå har fått laget stupetårn-veske- og håndkle. Disse vil selges til Soloppgangpris, 50 kroner per effekt, under konserten på lørdag, forteller Tonje Kristiansen Bertini, kommunikasjonsrådgiver i Hamar kommune.

De nye produktene selges på turistkontoret på Østre torg, og på servicekontoret på Rådhuset.

– Vi håper på å få solgt et par hundre stykker under konserten på lørdag, men det er vanskelig å spå. Vi har nok til alle som ønsker å kjøpe der, forteller Bertini.

Etterspurt vare

Det er ikke bare i anledning konserten, effektene har blitt laget.

– Vi har fått mange spørsmål fra turister som ønsker seg en suvenir fra stupetårnet, og lurer på om vi har en miniatyr de kan kjøpe eller lignende, sier Bertini.

På badehåndkle og på stupetårn-veska står det «Sommerbyen Hamar».

– Effektene er kanskje noe sesongbasert, men vi har produsert 500 av hvert, og vil selge det så lenge det er interesse, sier kommunikasjonsrådgiveren.

– Nå prøver vi med disse effektene først, så kanskje det kommer noen nye etter hvert også at vi bestiller flere av disse neste år, avslutter Bertini.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.