Med Aud M. Riseng som ordførerkandidat, Hilde Nyutstumoen som foreslått ny leder og Toril M. Nysæter som nyvalgt gruppeleder, er det fornyelse over hele linja hos Hamar Arbeiderparti. Det kommer etter flere år med uro og indre stridigheter knyttet til jernbanesaken.

Riseng har bodd på Hamar i en årrekke, men vokste opp i Våler, går det fram av et intervju hun ga til Statens vegvesens etatsavis Vegen og vi i 2013. Der forteller hun at de første årene som leder gikk utover nattesøvnen.

– Med årene blir en mer robust og trygg og innser at ingen lykkes i alt. Synd en ikke innser det før en nærmer seg femti, sa Riseng til etatsavisen.

Avisen spurte også kolleger om hva de mente om Riseng, og Per Magnar Klomstad kom med følgende attest: «Aud er en sjef som viser tillit og gir ansvar i praksis».

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.